fbpx

Sorsunk egybefonódik

 

2. kötet

Olvass bele!

Tartalom

Debóra és családja visszaköltöznek a városba. Kezdik felépíteni az életüket, majd egy nap telefonon hívja egy ügyvédi iroda. Találkozni szeretnének vele az édesanyja ügyében. Kutatni kezd a múltban, hogy válaszokat találjon, ám nem azt találja, amire számított. A múlt kérdései válaszra találnak. Egy rivális is feltűnik, ami nem várt eseményt von maga után.

1. fejezet

Múlt az idő és lassan minden megváltozott. A kisház, amely tele volt emlékkel a múltamról és minden más csak mellékes maradt a számomra. Nem élhettem azonban már a múltban, hiszen egy család lettünk és kislányunk is született. Ezért a temetés után úgy döntöttünk, hogy becsomagoljuk a holmikat, és amire nem lesz szükség azt odaajándékozzuk a helyi segélyszolgálatnak. Miután minden eltűnt, olyan sivár lett az egész ház a kongó ürességtől. Elindultunk vissza a városba, a házat pedig adományba adtuk a helyi önkormányzatnak. Nagyim is azt szerette volna, hogy kezdő fiatalok lakjanak ott. Azt ugyan nem állítom, hogy minden visszaállt a rendes kerékvágásba, de mindent megtettünk, hogy ami a munkával kapcsolatos sínen legyen. Daniel visszament az irodába, mi meg otthon maradtunk Krisztinnel a lakásban.

Élveztem az anyaság minden pillanatát. Délutánonként elmentünk sétálni a parkba és Lezlit is vittük magunkkal. Sajnálatosan Daniel kutyusa már nem volt velünk, sokat betegeskedett. Lezli nagyon szomorú volt napokig. Sokat kereste merre lehet a játszópajtása.

Séta közben belemerülve e gondolatokba megcsörrent a telefonom.

– Jó napot! Az Edward és társa ügyvédi irodából hívom.

– Jó napot! Miben segíthetek?

– Léna Nado ügyében keresem, amint tud, kérem, fáradjon be az irodánkba! Elküldöm a pontos címet és az időpontot is.

– Értem, akkor várom a jelentkezését – ezzel letette.

Az élet néha kiszámíthatatlan. Vajon mit mondhatnak Édesanyámról, amit a Nagyi ne mondott volna el? Érzelmek kuszasága indult meg bennem. Amint hazaértünk, elkezdtem nyomozásba fogni. Pár emlékkönyvet vettem ki a dobozból, amelyet Anyám írt. Miután Krisztin elaludt, nekiálltam böngészni benne. Vicces, hogy minden napját naplóbejegyzésbe írta, de mindenki másként vélekedik intim életének dolgairól.


Tetszik a történet?


Papír alapú könyv és ebook formában is!

Rendeld meg!

    Az űrlap elküldésével a kiválasztott termékeket a fenti árakon megrendelem.

    Scroll to Top